top of page

INVESTEER NU IN JE LEDEN

EN ZIE ZE TERUG IN POST-CORONA

Behoud, net als andere sportscholen,

je leden door ze thuis te laten trainen!

✓ BEHOUD JE KLANTEN

✓ BESPAAR GELD OP LIVESTREAM KOSTEN

✓ TOEGANG TOT ALLE WORKOUTS

✓ GEZOND KOKEN MET R2M FOOD

✓ EEN GEZONDE LEEFSTIJL MET R2M HEALTH

✓ GEEN INSCHRIJFGELD

✓ HULP BIJ TRAININGSDOELEINDEN

✓ WEKELIJKS OPZEGBAAR

TRAILER VOORBEELD VAN ONZE LESSEN

Behoud leden met R2M ON DEMAND Business!

Het lijkt misschien vreemd om in deze moeilijke tijd te investeren, maar een investering nu in ON DEMAND wordt rijkelijk terugbetaald in de tijd post-corona. Thuis sporten aanbieden aan de leden zorgt ervoor dat leden behouden blijven tijdens deze lockdown. Leden kunnen gebruik maken van het platform, waar en wanneer het hen uitkomt.

Beloon leden voor hun steun in deze moeilijke tijd

Veel sportscholen hebben hun huidig bestaan te danken aan hun trouwe leden. Dus waarom niet iets extra's teruggeven aan deze trouwe leden? Want naast de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod workouts hebben wij nog meer in huis om jou leden gezond deze crisis door te laten komen. Zo kunnen ze koken met R2M Food en geven wij hen handvaten in R2M Health waar ze artikelen lezen op basis van wetenschappelijke feiten.

Hoe werkt het?

Als sportschool krijg je inloggegevens waarmee jou leden kunnen inloggen. Zij doen dit allemaal onder hetzelfde account aangezien zij geen verbintenis met ons aangaan. Wij doen alleen zaken met jou als sportschoolhouder. Onze video's zijn makkelijk toegankelijk en voor alle niveaus.

bottom of page