• dinsdag      19:00-20:00 uur
  donderdag 20:15-21:15 uur

  zondag       10:00-11:00 uur

  R2M Shaping

  De groepsles waar alles aan bod komt!
  Deze les bestaat uit drie fases: conditie, kracht en lenigheid.
  Cardio voor een betere conditie.
  Spierversterkende oefeningen per spiergroep om kracht op te bouwen. Hierbij maken we gebruik van o.a dumbells met verschillende zwaarte. Met het juiste gewicht dumbells train je effectief zonder dat je de verkeerde spieren belast. 
  We sluiten af met stretchoefeningen om meer lenigheid te creëren. 
  Dit programma is ideaal om het hele lichaam te trainen en

  tegelijkertijd in Shape te komen!

  Iedere acht weken hebben we een compleet nieuw programma, inclusief andere tracks om progressie te blijven maken.

 • woensdag  19:00-20:00 uur

  vrijdag        09:00-10:00 uur

  Zumba® Fitness

  Zumba® Fitness combineert de meest effectieve basic steps met exotische muzieksoorten zoals salsa, merengue, dancehall en reggaeton.
  De opzwepende muziek in combinatie met de bewegingen die we maken zorgen ervoor dat de dansers niet door hebben dat zij bezig zijn met een geweldige bodyworkout waarmee je 1000 calorieën per uur kunt verbranden!

  De instructrice past het programma aan op de sporters die in de les staan. Elke week introduceert zij één of twee nieuwe nummers!

 • dinsdag 20:00-21:00 uur

  Boksfit

  Tijdens Boksfit leer je verschillende stoottechnieken in combinatie met voetenwerk. Conditie en kracht zijn hier ook een onderdeel van. Met deze workout werken wij op een uitdagende manier aan een fitter en sterker lichaam. Voor mensen die zich willen uitleven en/of weerbaarder willen worden is dit ook een zeer geschikte les.

 • donderdag 21:15-21:45 uur

  R2M BBB

  BBB staat voor Buik, Billen en Benen. Deze training bestaat uit krachtoefeningen met afwisselende muziek, speciaal gericht op deze drie spierengroepen. 
  Met verschillende attributen wordt er met hoge intensiteit gewerkt aan uithoudingsvermogen, lenigheid en het verstevigen van buik-, bil- en beenspieren binnen een half uur.

 • woensdag 20:00-21:00 uur

  FlowYoga

  In deze vorm van yoga komen Hatha-yoga houdingen tot stand in combinatie met de adem, welke leidend is in de beweging.
  Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de andere.
  Afwisselend van dynamische naar statische houdingen.
  Het laatste deel van de les bestaat uit ontspanning. Hier leer je om diep te ontspannen en focus en aandacht naar het lichaam te brengen.
  Flow Yoga is geen prestatie gerichte les. Het bevordert een gezonde lichaamshouding, vergroot de spierkracht en souplesse. Deze les kan je ook helpen bij een goede stressregulatie.

 • maandag 20:00-21:00 uur

  Dancemix

  Dancemix is een dynamische, zeer gevarieerde les waarbij verschillende dansstijlen worden gecombineerd; van Jazz, Show, Streetdance tot aan Hip-hop en Africaans.
  Tijdens deze dansles komen er meer dan 12 verschillende nummers aan bod met elk bijbehorende choreografieën in een andere dansstijl.
  De dansbewegingen zijn zo samengesteld dat alle deelnemers op hun eigen niveau deel kunnen nemen aan de les. In deze cardio-workout staan plezier en zweten centraal!

 • donderdag 19:45-20:15 uur

  R2M Circle

  R2M Circle is een High Intensity Interval training ook wel HIIT genoemd in circuitvorm.
  Elke les staat er een uitdagend circuit in een cirkel opgesteld, waarbij de deelnemers bij elk station een bijbehorende oefening uitvoeren. Onze instructeur coacht en helpt bij het correct uitvoeren van de oefeningen.
  Deze uitdagende les heeft als doel om binnen een half uur de optimale kracht en het uithoudingsvermogen van het hele lichaam te vergroten.
  HIIT is een effectieve en efficiente manier om de conditie en sportprestaties te verbeteren, vetverbranding te stimuleren en stofwisseling te versnellen.

 
 
 
 
 
 
 

R2M SPORTS

E-mail:                 info@r2msports.nl

Telefoon:             +31 (0)650927605

BTW:                    NL002241879B35

KVK:                     51011700

LOCATIE
Studio Leusden

't Koendert 8A

3831 RB Leusden