• Kirsten Ruitenbeek

Over Kirsten

Bijgewerkt: een dag geleden


Ik ben werkzaam als praktijkinstructeur op een MBO hotelschool, al heel veel jaar samen met Paul Liefferink en moeder van een gezellige tienerdochter. Samen met Paul, run ik ook ons cateringbedrijf Lieffer op Locatie. Hij is de Chef en ik regel vooral de zaken aan de achterkant.


Iedereen denkt altijd dat ik mazzel heb, een Chef die thuis de ene lekkere maaltijd na de andere op tafel zet. Maar niets is minder waar! Een Chef kookt vooral voor gasten buiten de deur en thuis laat hij zich graag door mij verwennen. Uiteraard heb ik de afgelopen jaren veel van hem geleerd en worden mijn recepten, die ik met jullie deel nauwkeurig door hem gecheckt en met liefde gekeurd!


Ik ga jullie graag laten zien, dat je met weinig tijd, ‘s avonds iets lekkers op tafel kan zetten, wat ook nog verantwoord is! Geen pakjes en zakjes en alleen natuurlijke smaakversterkers.


Door mijn gezonde eetstijl zit ik lekker in mijn vel en bruis ik van de energie.

Ruby is daar trouwens ook een groot deel verantwoordelijk voor. Want zoals wij allemaal weten, met gezond eten alleen kom je er niet! Maar in combinatie van bewegen en goed eten wordt het een win win situatie.

Ruby zorgt met haar enthousiaste en goede workouts dat ik met plezier “on demand” ga!


Ik hoop dat mijn recepten ook aanstekelijk werken en dat jullie lol krijgen in het koken!


Veel plezier en ik zie graag jullie kookkunsten op de foto (#liefferoplocatie # r2msports)!


Lieffs Kirsten


3 keer bekeken

R2M SPORTS

E-mail:                 info@r2msports.nl

Telefoon:             +31 (0)650927605

BTW:                    NL002241879B35

KVK:                     51011700

LOCATIE
Studio Leusden

't Koendert 8A

3831 RB Leusden