top of page
53201019_2084214301666919_41237700069556

RUBY

EIGENARESSE, ALL ROUND INSTRUCTRICE, LESONTWIKKELAAR EN OPRICHTSTER

Ruby is begonnen als Zumba instructrice, waar haar passie voor mensen in beweging krijgen helemaal tot zijn recht kwam.

Na ervaringen op sportscholen, wilde zij een omgeving creëren waar iedereen fijn kon sporten. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. In korte tijd groeide haar onderneming uit tot een professionele sportclub.

 'Ik merkte dat Zumba niet voor iedereen een passende les is, en er ook een andere doelgroep was, die graag onder de vleugels van R2M wilde sporten. Daarom gecreëerde ik een groepsles waar alles aan bod kwam; conditie, kracht en lenigheid; R2M Shaping! Deze les werd een hit en al snel kwamen er meer R2M-groepslessen.
 

Het ging goed met de club. Er hing altijd zo'n gezellig familie-sfeer waar iedereen lekker zichzelf kon zijn. Mijn missie was geslaagd! En toen kwam Corona...
Wij hebben z.s.m een online-video platform gelanceerd waarmee onze sporters uit de voeten konden. Mensen van buitenaf die mij kenden wilden ook lid worden dus gooiden wij On Demand ook open voor niet-leden.
Mijn motto is altijd geweest SPORTEN MOET LEUK ZIJN. Het was fantastisch om de spirit nu met een nog groter publiek te delen! Wij kregen veel LOL in het maken van de video's en alle processen eromheen ontzettend veel lol. Voor R2M SPORTS gingen er nieuwe deuren open met deze manier van werken; ook voor ons jonge gezin.

In juni 2020 heb ik besloten dat R2M een nieuwe koers gaat varen. Wij gaan R2M ON DEMAND professionaliseren en daarnaast meer workshops op locatie aanbieden. Je ziet in de video's dat we steeds beter worden!

 

Het lesgeven aan de clubleden mis ik elke dag.

Maar het is tegelijkertijd ook zo gaaf om de lessen te maken voor On Demand, mijn creatieve ideeën vorm te geven en hard te werken om het platform steeds beter te maken! Ik hoop dat de R2M spirit ook bij jou binnenkomt in de huiskamer.


Dit alles is natuurlijk niet door mij alleen tot stand gekomen maar ook door mijn inmiddelse team, familie en alle enthousiaste sporters!’

580b57fcd9996e24bc43c521.png
bottom of page