RUBY

EIGENARESSE, ALL ROUND INSTRUCTRICE, LESONTWIKKELAAR EN OPRICHTSTER

Ruby is begonnen als Zumba instructrice, waar haar passie voor mensen in beweging krijgen helemaal tot zijn recht kwam.

Na ervaringen op sportscholen, wilde zij een omgeving creëren waar iedereen fijn kon sporten. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. In korte tijd groeide haar onderneming uit tot een professionele sportclub.

 'Ik merkte dat Zumba niet voor iedereen een passende les is, en er ook een andere doelgroep was, die graag onder de vleugels van R2M wilde sporten. Daarom gecreëerde ik een groepsles waar alles aan bod kwam; conditie, kracht en lenigheid; R2M Shaping! Deze les werd een hit en al snel kwamen er meer R2M-groepslessen.
 

Het ging goed met de club. Er hing altijd zo'n gezellig familie-sfeer waar iedereen lekker zichzelf kon zijn. Mijn missie was geslaagd! En toen kwam Corona...
Wij hebben z.s.m een online-video platform gelanceerd waarmee onze sporters uit de voeten konden. Mensen van buitenaf die mij kenden wilden ook lid worden dus gooiden wij On Demand ook open voor niet-leden.
Mijn motto is altijd geweest SPORTEN MOET LEUK ZIJN. Het was fantastisch om de spirit nu met een nog groter publiek te delen! Wij kregen veel LOL in het maken van de video's en alle processen eromheen ontzettend veel lol. Voor R2M SPORTS gingen er nieuwe deuren open met deze manier van werken; ook voor ons jonge gezin.

In juni 2020 heb ik besloten dat R2M een nieuwe koers gaat varen. Wij gaan R2M ON DEMAND professionaliseren en daarnaast meer workshops op locatie aanbieden. Je ziet in de video's dat we steeds beter worden!

 

Het lesgeven aan de clubleden mis ik elke dag.

Maar het is tegelijkertijd ook zo gaaf om de lessen te maken voor On Demand, mijn creatieve ideeën vorm te geven en hard te werken om het platform steeds beter te maken! Ik hoop dat de R2M spirit ook bij jou binnenkomt in de huiskamer.


Dit alles is natuurlijk niet door mij alleen tot stand gekomen maar ook door mijn inmiddelse team, familie en alle enthousiaste sporters!’

580b57fcd9996e24bc43c521.png
 • KIRSTEN

  RECEPT ONTWIKKELAAR

  Ik ben werkzaam als praktijkinstructeur op een MBO hotelschool, al heel veel jaar samen met Paul Liefferink en moeder van een gezellige tienerdochter. Samen met Paul, run ik ook ons cateringbedrijf Lieffer op Locatie. Hij is de Chef en ik regel vooral de zaken aan de achterkant.

  Iedereen denkt altijd dat ik mazzel heb, een Chef die thuis de ene lekkere maaltijd na de andere op tafel zet. Maar niets is minder waar! Een Chef kookt vooral voor gasten buiten de deur en thuis laat hij zich graag door mij verwennen. Uiteraard heb ik de afgelopen jaren veel van hem geleerd en worden mijn recepten, die ik met jullie deel nauwkeurig door hem gecheckt en met liefde gekeurd!

  Ik ga jullie graag laten zien, dat je met weinig tijd, ‘s avonds iets lekkers op tafel kan zetten, wat ook nog verantwoord is! Geen pakjes en zakjes en alleen natuurlijke smaakversterkers.

  Door mijn gezonde eetstijl zit ik lekker in mijn vel en bruis ik van de energie.

  Ruby is daar trouwens ook een groot deel verantwoordelijk voor. Want zoals wij allemaal weten, met gezond eten alleen kom je er niet! Maar in combinatie van bewegen en goed eten wordt het een win win situatie.

  Ruby zorgt met haar enthousiaste en goede workouts dat ik met plezier “on demand” ga!

  Ik hoop dat mijn recepten ook aanstekelijk werken en dat jullie lol krijgen in het koken!

  Veel plezier en ik zie graag jullie kookkunsten op de foto (#liefferoplocatie #r2msports)!

 • ANOUSCHKA

  BLOGGER VOEDING EN SUPPLEMENTEN

  Mijn passie om mensen gezondheid te brengen is ontstaan toen ik zelf ervaarde hoeveel mooier het leven is als je écht goed voor jezelf zorgt. Via de orthomoleculaire visie op gezondheid heb ik zoveel mooie resultaten gezien en ervaren, dat gun ik iedereen! Ik ben dan ook mijn eigen bedrijf in voedingssupplementen begonnen en binnenkort breid ik dat uit met algemeen voedingsadvies bij ‘Natuurlijk Anouschka’. Ik ben trots en dankbaar dat ik hier op de website van R2MSports mijn blogs mag posten. Mijn wens is om jou te inspireren en misschien verder te mogen brengen in een levensstijl die jou meer gezondheid en daarbij ook zeker meer geluk brengt.

 • ANITA

  INSTRUCTRICE DANCEMIX

  Anita is een gepassioneerde dansinstructrice.
  Als jong meisje was zij al te vinden op de dansvloer: ballroom, streetdance en showballet.    

  Zo’n negen jaar geleden werd zij Zumba instructrice. Zij verving Ruby tijdens haar zwangerschap. Samen hebben zij veel projecten gedaan en verzorgd.
  ‘Ik vind het zo leuk om deelnemers mee te nemen in een workout beleving waardoor zij zowel fysiek als mentaal sterker en blijer worden. Daarom spreekt het concept van R2M mij zo aan. Alles lessen worden op maat gemaakt. Ik maak dan ook graag deel uit van het team.
  Graag tot kijk tijdens Dancemix!’

 • MARRIANNE

  INSTRUCTRICE FLOWYOGA

  Marianne studeerde twee jaar aan de Saswithe opleiding voor Yoga en heeft inmiddels haar diploma op zak! Zij gaat nog verder studeren voor meer verdieping. ‘Voor mij is Yoga de manier om los te komen van mijn dagelijkse bezigheden. Mijzelf opnieuw te ontmoeten zowel fysiek als mentaal. Yoga is een prachtig cadeau voor het lichaam. Dit heeft mij doen besluiten om Yoga docente te worden en deze ervaring wil ik graag met jullie delen.’

 • ARWIEN

  INSTRUCTEUR BOKSEN

  Arwien geeft zo’n zes jaar les in boksen. Hij heeft verschillende groepslessen gegeven maar uiteindelijk bleek boksles geven echt zijn passie. Arwien staat erom bekend, dat hij het beste uit de sporters haalt. Op dinsdagavond gaf hij altijd les bij R2M Sports maar inmiddels is hij ook een vast On Demand gezicht.