Arwien 
Instructeur Boksfit

Arwien (33) geeft zo’n drie jaar les in boksen. Hij heeft verschillende groepslessen gegeven maar uiteindelijk bleek boksles geven echt zijn passie. Arwien staat erom bekend, dat hij het beste uit de sporters haalt.
‘Door Boksfit te volgen werk je aan je conditie en kracht ook word je zelfverzekerder. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat het plezier hebben centraal staat in mijn les. Samen gaan we lekker knallen en ik kan jou helpen om je doelen tijdens de les te bereiken.’

Anita 
Instructrice Dancemix

Anita (47) is een gepassioneerde dansinstructrice.
Als jong meisje was zij al te vinden op de dansvloer, ballroom, streetdance en showballet.    

Zo’n negen jaar geleden werd zij Zumba instructrice en verving Ruby tijdens haar zwangerschap. Samen hebben zij veel projecten gemaakt en verzorgd.
Sinds een jaar richt Anita zich full time op sport, zowel fitness als ook groepslessen nu voornamelijk gericht op dans als Zumba, SH’bam, streetdance en kidsdance.
‘Ik vind het zo leuk om deelnemers mee te nemen in een  workout beleving (speciaal voor hen op maat gemaakt) waardoor zij zowel fysiek als ook mentaal sterker en blijer worden. Daarom spreekt het concept van R2M mij zo aan. Ik kijk er dan ook naar uit om onderdeel van het team te zijn!
Graag tot snel tijdens Dancemix!’

Marianne 
Instructrice FlowYoga

Marianne (47) studeerde twee jaar aan de Saswithe opleiding voor Yoga en heeft inmiddels haar diploma op zak! Zij gaat nog twee jaar verder studeren voor meer verdieping. Ook is zij als Bodybalance instructrice, gewend om voor een groep te staan en een open en rustige sfeer te creëren.
‘Voor mij is Yoga de manier om los te komen van mijn dagelijkse bezigheden. Mijzelf opnieuw te ontmoeten zowel fysiek als mentaal. Yoga is een prachtig cadeau voor het lichaam. Dit heeft mij doen besluiten om Yoga docente te worden en deze ervaring wil ik graag met jullie te delen.’

Terence 
Instructeur R2M Circle

Terence (29) is een getraind beroepsmilitair. Binnen Defensie is sport een belangrijk middel om fit te blijven en circuittrainingen komen in alle vormen en maten aan bod. Geen uitdading is te groot en daarom past deze les goed bij Terence.

Samen met Ruby ontwikkelde hij R2M Circle, een HIIT training op uitdagende stations.
‘Ik vind het een mooie uitdaging om de deelnemers binnen een half uur een volledige workout te geven waar alles aan bod komt. Hen te helpen bij hun doelen en te coachen waar nodig.’

Ruby
Eigenaresse,
Instructrice 
Zumba Fitness, R2M Shaping, R2M BBB, Boksfit, Dancemix, R2M Circle

Ruby (27) is begonnen als Zumba instructrice, waar haar passie voor dansen, sporten en mensen in beweging krijgen helemaal tot zijn recht kwam. Na vele ervaringen op sportscholen wilde zij een omgeving creëren waar iedereen fijn kan sporten. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. In twee jaar tijd groeide haar onderneming enorm.
'R2M SPORTS is een prachtige professionele sportclub geworden waar de leden graag in beweging komen. Dit motiveert mij enorm. Sporten moet leuk zijn!' Na de komst van haar zoon is zij tijdelijk minder les gaan geven. Toen hij twee werd is R2M weer volop gaan ontwikkelen.
'Ik merkte dat Zumba niet voor iedereen een passende les is en er ook een andere doelgroep was die graag onder de vleugels van R2M wilde sporten. Daarom heb ik een groepsles gecreëerd waar alles aan bod kwam; conditie, kracht en lenigheid. Minder dans gerelateerd maar natuurlijk wel op muziek! Zo kwam de groepsles R2M Shaping tot stand waar de sporters ontzettend enthousiast over zijn en progressie maken! We zijn hiermee door gegaan en hebben nu ook R2M BBB, R2M Circle, Flowyoga en Dancemix ontwikkeld!
Hiernaast wilde ik ook Boksfit op het rooster, zodat er voor elke sporter een passende groepsles is en leden ook lessen kunnen combineren.
Elke dag op de club geniet ik weer! Er gebeurt altijd wel iets leuks of grappigs. Hier ben ik dankbaar voor en voor alles wat R2M heeft bereikt. Dit is natuurlijk niet door mij alleen tot stand gekomen maar ook door mijn inmiddelse team, familie en alle enthousiaste sporters!’

Romy  

Invalkracht Zumba Fitness, R2M Shaping, R2M BBB en Flowyoga

Romy (33) geeft zo'n acht jaar groepslessen. Salsa en Zumba waren haar eerste passies, maar inmiddels geeft ze Bodyshape, Functional Training, Pilates, Bootcamp, High intensity interval trainingen zoals Grit, maar ook Body Balance. Al deze ervaring steekt ze in haar lessen als vaste invalkracht bij R2M!

R2M SPORTS

E-mail:                 info@r2msports.nl

Telefoon:             +31 (0)650927605

BTW:                    NL002241879B35

KVK:                     51011700

LOCATIE
Studio Leusden

't Koendert 8A

3831 RB Leusden